Google+

Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hirdetés
Hirdetés
Gondolatmorzsák
1 -- 1 || 48
AZ ELISMERT TUDÓS KIMUTATTA: AZ IMÁDSÁG CSODÁT TESZ AZ EGÉSZSÉGEDDEL!
Mindenegyben Blog
2017. január 11. (szerda), 22:24

AZ ELISMERT TUDÓS KIMUTATTA: AZ IMÁDSÁG CSODÁT TESZ AZ EGÉSZSÉGEDDEL!

Hirdetés
2017 jan 11

Az elismert tudós hosszú éveken át kutatta az imádság emberi agyra és egészségre gyakorolt hatását. Az eredményei szenzációsak!

A rettenetes Csernobili robbanás után a mérőműszerek több tíz kilométeres távolságban halálos dózisú sugárzást mértek. Eközben a három kilométerre lévő Mihály Arkangyal templomban átlagos értékeket mértek.

Hirdetés

A csoda kapcsán tudósok több kutatást is is végeztek. Bár magát a jelenséget nem tudták megmagyarázni, felfedeztek valami mást, ami igencsak megdöbbentette őket! A szentpétervári Neurofiziológiai intézetben dr. Valeri Slezin  biológiai tudományokban jártas doktor a kutatás eredményeit összegezte:

"Azt már régóta tudjuk, hogy az ima hatással van az emberi agyra, én a háttérben zajló neurofizikai összefüggéseket akartam megérteni. Tudatos állapotban az agyban leginkább gyors bioelektromos folyamatok zajlanak, amit alvás közben is történik. A gyors szemmozgásos alvás, a REM fázis, ezen kívül van még egy fázis is a lassú hullámú alvás, amit gyors szemmozgás nélküli alvásnak is neveznek. Ahogy van lassú alvás, úgy van lassú ébredés is és ez az ima.

A kísérlethez az egyik kolostor apátjait hívtam meg és EEG vizsgálatot végeztünk rajtuk miközben imádkoztak. Az eredmény lenyűgözött! A kutatás folyamán megfigyelhető volt, hogy az apát teljes tudatállapotában volt, az EEG mégis olyan adatokat mutatott, amelyekből az a következtetés vonható le, hogy az agya ki volt kapcsolva. Ez egy különleges állapot, mielőtt ezt felfedeztük csak három állapotot ismertünk, az ébrenlét, a gyors alvás és a lassú alvás.

Az ima hiánya kiegyensúlyozatlansághoz és betegségekhez is vezethet. A különleges tudatállapot csak ima közben, ima olvasása közben, illetve a csecsemőknél figyelhető meg, nagyjából négy hónapos korig."

A tudós azon kijelentéséből, miszerint az ima hiánya betegségekhez vezethet, sokan azt a következtetést vonták le, hogy az ima akár gyógyító erővel is bírhat! Te mit gondolsz erről?

Ha hasznosnak találtad, ne felejtsd el megosztani!

Megosztás a Facebookon (232)