Google+

Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Minden egyben blog

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hirdetés
Hirdetés
Állati fotók
1 -- 1 || 6
Egy thai nő talált rá egy sikátorban, azt gondolván, hogy ő egy macska. De miután felvette, rájött, még soha nem látott ilyet.
Mindenegyben Blog
2017. január 13. (péntek), 22:04

Egy thai nő talált rá egy sikátorban, azt gondolván, hogy ő egy macska. De miután felvette, rájött, még soha nem látott ilyet.

Hirdetés
2017 jan 13

Tavaly Chiang Mai-ben (Thaiföld) a lakók meg voltak győződve arról, hogy egy bomba robbant fel a közelben. Később kiderült, hogy a hangos, dübörgő zajt ténylegesen csak a vihar miatti laza vezetékek okozták az utcán. Bár kezdetben úgy tűnt, hogy nem történt semmilyen sérülés ennek következményeként, de a 49 éves Walai Sriboonvorakul a környéken járt, amikor látott valami borzasztót.

A földön feküdt egy körülbelül egy éves magatehetetlen macska, akinek hiányzott mellső lába és a farka: áramütést szenvedett a vezetékektől az utcán, és úgy tűnt, hogy teljesen reménytelen az állapota. Azonban Walai elhatározta, hogy megmenti a kis fickót, akinek szeretettel a “Rátermett” nevet adta. Az asszony haza vitte az otthonába, és a gyógyulás útjára lépett.

Hirdetés

 

Nemsokára egy boldog, egészséges macska vált belőle. Bár eleinte nehéz volt neki a mozgás, de hamarosan elsajátította a két lábon való sétálást, és egyre csak erősebb lett. Ebben nagy szerepe volt a nő fiának is, a 26 éves Copternek, aki mindig tanította. A cicát gyakran hasonlítják egy Tyrannosaurus rexhez vagy kenguruhoz a járása miatt, és ez tényleg egy látvány!

Itt megtekintheted a cicát egy videón:

“Ő a családunk része” mondta Copter. “Olyan vagyok számára, mintha a testvére lennék. Fut fel a lépcsőn a szobámba, hogy felébresszen.”

Ez a macska tényleg bizonyíték rá, hogy egy kis szeretettel le lehet küzdeni az élet akadályait. - harmonikum.com

Megosztás a Facebookon (561)