Google+

Mindenegyben blog

 
Hirdetés
Hirdetés

szerkesztette Mindenegyben Blog

2014. július 27. (vasárnap), 21:45

 Az élet Nagy Titka a VONZÁS TÖRVÉNYE .

 1· A vonzás törvényének értelmében a hasonló hasonlót vonz, tehát amikor gondolsz valamire, újabb hasonló gondolatokat hívsz be az elmédbe.

 

 

2· A gondolatok mágneses erővel és saját frekvenciával rendelkeznek.

Ahogy elméd kibocsátja őket az univerzumba, mágnesként vonzzák magukhoz a hasonló rezgésszintű dolgokat. Minden visszatér tehát a forráshoz - vagyis Hozzád.

 

3· Olyan vagy, mint egy emberi adótorony, aki a gondolatai által bizonyos frekvenciát bocsát ki. Ha változtatni akarsz az életeden, ezt a frekvenciát, vagyis gondolataidat kell áthangolnod.

 

4· Jelenlegi gondolataid teremtik jövőbeni életedet. Az elmédet uraló elképzelések életed valós képeiként köszönnek majd vissza.

 

· Gondolataid dolgokká válnak.

*

 

 

5· A vonzás törvénye természeti törvény. Mint ilyen, épp olyan pártatlan, mint a gravitáció törvénye.

 

6· Semmi sem léphet be az életedbe anélkül, hogy tartós gondolataid meg ne hívnád.

 

7· Ha szeretnéd tudni, mire gondolsz, vizsgáld meg az érzéseidet. Az érzelmek hasznos eszközök a kezünkben, amelyek segítenek azonnal kideríteni, mi jár a fejünkben.

 

8· Jó gondolatokkal a fejedben képtelenség rosszul érezni magadat.

 

9· Gondolataid határozzák meg rezgésszintedet. Ez utóbbiról érzéseid közvetlenül tájékoztatnak. Ha rossz a kedved, olyan frekvencián rezegsz, amely még több kellemetlenséget hív be az életedbe. Amikor azonban jól érzed magad, mágnesként vonzol magadhoz minden pozitivat.

 

10· Az olyan Titok-cselek, mint például a szép emlékek, a természet vagy a kedvenc zenéd, egy szempillantás alatt felderíthetik érzéseidet, és segíthetnek magasabb rezgésszintre emelkedni.

 

*

 

 

11· Ahogy Aladdin dzsinnje, a vonzás törvénye is teljesít minden parancsot.

 

12· A Teremtő Folyamat három egyszerű lépés - a kérés, a hit és a befogadás - gyakorlata által segít elérni vágyaidat.

 

13. A kérést azért kell megfogalmaznod az univerzum felé, hogy ezzel magadban is tisztázd, mit is szeretnél. Amint az elmédben kirajzolódik egy kép, az első lépéssel már meg is vagy.

 

14· A hit annyit tesz, mint úgy cselekedni, beszélni és gondolkodni, mintha már megkaptad volna, amit kértél. Ha az ennek az állapotnak megfelelő frekvencián tartózkodsz, a vonzás törvénye majd elrendezi az embereket, az eseményeket és a körülményeket.

 

15· A befogadás azt jelenti, hogy olyan érzéseket táplálsz, amelyek álmod Ezzel automatikusan a megfelelő frekvenciára hangolódsz.

 

16 Ha fogyni szeretnél, nem szabad a "fogyásra" összpontosítanod. Ehelyett összpontosíts inkább az ideális testsúlyodra. Érezd át a hozzá fűződő érzéseket, és meglátod, hamarosan eléred vágyott alakodat.

 

*

 

17· Az univerzumnak semmi időbe sem kerül, hogy teljesítse vágyaidat.

Egyetlen dollárt épp olyan könnyű megteremteni, mint egymilliót.

 

 

18· Ha valami aprósággal kezded a teremtést, mondjuk egy csésze kávéval, vagy egy szabad parkolóhellyel, könnyen megtapasztalhatfjí1 a vonzás működését. Tudatosan hívd be az életedbe az adott dolgot! Amint megtapasztalod teremtő erődet, hamarosan kész leszel nagyobb dolgokra is!

 

19· Teremtsd meg előre a napodat! Gondold végig! Ha így teszel, lassan megszervezheted az életedet.

 

*

 

20· Az elvárás nagyon erős vonzerőt hoz létre. Mindig azokat a dolgokat várd, amelyeket szeretnél, és sohase azokat, amelyeket nem akarsz.

 

21· A hála megélése rendkívül hatásos módja energiáid felemelésének és vágyaid elérésének. Mondj köszönetet mindazért, ami megadatott neked, és ezzel még több jót vonzol be az életedbe.

 

22· Ha előre hálát adsz azért, amit szeretnél, felgyorsítod vágyad beteljesülését, hiszen nagyon erős jelzést küldesz az univerzum felé.

 

23· A vizualizáció folyamata által olyan képeket alkotsz az elmédben, amelyeken boldogan élvezed vágyad beteljesülését. Mindeközben rendkívül erős pozitív gondolatokat és érzéseket hozol létre, mintha a dolog már a tiéd volna. A vonzás törvénye pedig megadja neked mindezt, épp úgy, ahogyan elképzelted.

 

24· Ha igazán hasznot szeretnél húzni a vonzás törvényéből, élj teljesen a szerint, ne csak egyszer-egyszer támaszkodj rá.

 

25· Esténként, elalvás előtt gondold végig a mögötted álló nap eseményeit.

Képzeletben formáld át és játszd újra azokat a pillanatokat, amelyek nem a te akaratod szerint történtek.

 

*

 

26· Ha pénzre vágysz, összpontosíts a gazdagságra. Úgy lehetetlen meggazdagodni, hogy közben folyton a pénz hiányára gondol az ember.

 

27· Sokat segít, ha használod a fantáziád, és úgy teszel, mintha a vágyott összeg már a birtokodban lenne. Játssz gazdagosdit, és idővel megváltozik a pénzhez fűződő viszonyod, ezáltal pedig behívod azt az életedbe.

 

28· A leggyorsabb módja a meggazdagodásnak, ha most boldog vagy.

 

29· Határozd el magadban, hogy mindig, amikor meglátsz egy számodra kívánatos dolgot, azt mondod: meg tudom venni. Van rá pénzem. n Ha változtatsz a gondolataidon, érzéseid is megváltoznak.

 

30· Több pénzre vágysz? Adakozz! Ha bőkezű vagy, és örömmel osztod meg anyagi javaidat másokkal, azzal a nekem rengeteg van” üzenetét közvetíted.

 

31· Képzelj csekkeket a postaládádba!

 

32· Ügyelj rá, hogy elmédet a bőség gondolatai uralják! Gondolkodj úgy, mint a gazdagok!

 

*

 

 

33· Ha társra vágysz, ügyelj rá, hogy gondolataid, szavaid, cselekedeteid és körülményeid ne keresztezzék elképzeléseidet.

 

34· Neked magaddal van dolgod. Önmagad feltöltése nélkül nincs mit adnod másoknak.

 

35· Szeresd és tiszteld önmagad, és ha így teszel, olyan embereket vonzol magadhoz, akik ugyanígy viszonyulnak hozzád.

 

36· Amikor rosszul érzed magad a bőrödben, blokkolod a szeretetet, és olyan embereket és helyzeteket vonzol magadhoz, akik és amelyek megerősítenek negatív önértékelésedben.

 

37· Arra összpontosíts, amit szeretsz magadban, és a vonzás törvénye további jó tulajdonságokat csalogat majd elő belőled.

 

38· Ha működőképes kapcsolatra vágysz, azt nézd, hogy mit tisztelhetsz a másikban, és ne panaszkodj. Ha a jó tulajdonságaira összpontosítsz, ezeket hozod elő belőle.

 

*

 

39· A placebóhatás jó példa a vonzás törvényének működésére. Ha a beteg valóban elhiszi, hogy a tabletta gyógyír a bajára, azt kapja, amit vár, vagyis meggyógyul.

 

40· A "tökéletes egészségre összpontosítás" módszerét bárki, bármilyen körülmények között alkalmazhatja.

 

41· A nevetés örömöt szül, minden negativitást megszüntet, és csodás gyógyulásokat eredményez.

 

42· A betegséget a körülötte forgó gondolatok és a rá fordított figyelem tartják életben. Amikor rosszul érzed magad, ne beszélj róla - hacsak nem akarod súlyosbítani a helyzetet. Ha mások panaszkodását hallgatod, azzal energiát adsz betegségüknek. Ehelyett tereld pozitív irányba a beszélgetést, és képzeld el, hogy az illetők jól vannak.

 

43· Az öregedés csupán hiedelem, amely befészkelte magát az elmédbe.

Dobd hát ki onnan, és összpontosíts az egészségre és az örök fiatalságra.

 

44· Felejtsd el a betegségről és az öregedésről alkotott társadalmi sztereotípiákat! Semmi szükséged ilyen negatív üzenetekre.

 

*

 

45· Ha küzdesz valami ellen, azt - mivel érzelmeidet erősen ráirányulnak - bevonzod az életedbe. Nézz inkább magadba, és bocsáss ki egy új jelet gondolataid, illetve érzéseid által.

 

46· Ha a negatív dolgokra összpontosítasz, azzal nem segítesz a világon, sőt nemcsak, hogy felerősíted őket saját energiáiddal, de a saját életedbe is bevonzod a rosszat.

 

47· Ahelyett, hogy a világ problémáira fókuszálnál, összpontosíts inkább a szeretet, a bőség, a tanulás és a béke értékeire.

 

48· Sosem fogyunk ki a jóból, hiszen az univerzumban több mint elegendő van belőle mindannyiunk számára. Bőségre teremtettünk.

 

49· Gondolataid és érzéseid által kiveheted a részed az univerzum kiapadhatatlan bőségéből, és saját tapasztalatoddá teheted azt.

 

50· Dicsérj és áldj meg mindent a világon, és az összes negatívitás, illetve viszály feloldódik. Hangolódj a lehető legmagasabb frekvenciára, is a szeretetre.

 

*

 

51· Minden energia. Te magad energiamágnes vagy. Elektromos töltésed által kölcsönösen vonzódtok egymáshoz mindazzal, ami hasonló töltésű. Így hívhatod be életedbe azt, amit szeretnél.

 

52· Spirituális lény vagy. Energia - és az energia megsemmisíthetetlen.

Épp csak a formáját változtatja folyamatosan. Vagyis igaz valód, tiszta esszenciád mindig is volt és mindig is lesz.

 

53· Az univerzum a gondolatból származik. Mi magunk teremtjük meg saját életünket és végső soron az univerzum sorsát is.

 

54· Az ötletek végtelen tárházába van bejárásod. Minden lehetséges tudás, az összes felfedezés és találmány, mint lehetőség öröktől fogva létezik az Univerzális Elmében, és csupán arra vár, hogy az emberi elme előhívja. Tudatod tehát a mindenség letéteményese.

 

55· Mindannyian összefüggünk, és mindannyian Egyek vagyunk.

 

56· Engedd el a múltat, a káros kulturális kódokat és társadalmi előítéleteket. Csak te teremthetsz méltó életet saját magadnak.

 

57· A teremtés legegyszerűbb módszere, ha úgy tekintesz vágyadra, mint abszolút tényre.

 

58· Hatalmad gondolataidban rejlik, maradj hát tudatos. Másképp van.  Ne feledd, hogy nem szabad megfeledkezned magadról sem.

 

*

 

 

59· Életed tábláját te írod tele, méghozzá azzal, amivel akarod.

 

60· Egyetlen dolgod van: jól érezni magad - most.

 

61· Minél többet használod a benned rejlő erőt, annál több lesz belőle.

 

62· Most kell magadhoz ölelned saját nagyságodat.

 

63· Egy dicsőséges kor kellős közepén tartunk. Amint elengedjük korlátozó gondolatainkat, a teremtés összes területén feltárul előttünk az emberiség valódi nagysága.

 

64· Csináld azt, amit szeretsz. Tedd fel magadban a kérdést: "Miben lelem örömömet?" És ahogy átéled ezt az örömöt, az univerzum örömteli dolgok egész lavináját zúdítja majd rád.

 

· Most, hogy megismerkedtél A Titokkal, csak tőled függ, mit kezdesz vele. Bármerre is indulj, jól döntesz. A választás a te kezedben van !!!